Innebading i Kveldehallen

2 timer/hver fredag
Praktisk info:

VVNF har nakenbading innendørs hele vinterhalvåret.

Vi sees i Kveldehallen(link is external) hver fredag fra og med 01. oktober 2021 til og med 25. mars 2022. Stengt mellom jul og nyttår.

Garderobe og svømmehall tilgjengelig
kl 18.45 – 21.15

NB! Vi benytter kun herregarderoben! Se skilting.

I Kveldehallen rigges det til med sittegrupper til de besøkende. Det er ikke tillatt med servering i hallen, men vi kan nyte en kaffekopp i sosialt fellesskap, fortrinnsvis i uknuselig kopp. :o)

Det er tilgang til badstue.

Inngangspenger i Kveldehallen (betales kontant inne i hallen, eller du kan betale med Vipps):
Medlem: 40,- kr pr gang, evt. 300,- kr for alle badingene høsten og det samme for våren.
(barn/ungdom opp til fylte 18 år: gratis). Ikke-medlemmer betaler kr. 80 pr gang.

Dette skal dekke foreningens utgifter i forbindelse med leie av Kveldehallen.

Kveldehallen ligger i Kvelde sentrum, ca 20 km fra Larvik, ca 70 km fra Kongsberg og ca 40 km fra Skien (over rv. 32 – Siljan).

GPS-koordinater: N 59° 11.490′ E 9° 58.125′

Innebadingene er i utgangspunktet KUN åpen for medlemmer av foreninger tilsluttet International Naturist Federation (INF).

Ikke-medlemmer kan imidlertid komme som prøvemedlemmer til innebadingen 2 ganger, men da til dobbel pris (80,- kr).