I år starter vi sesongen på Roppestad med en liten fordugnad lørdag 22. april, der vi tar sikte på å felle noen av de høyeste ospene mot øst nede på fristranden. På grunn av at det er svært vått etter snøsmelting ber vi om at biler parkeres oppe ved det hvite huset, slik at vei og gressplen får tørket godt opp før sesongåpning.

Lørdag 29. april har vi tradisjonell sesongåpning med dugnad og klargjøring av Roppestad fristrand for sesongen. Vi håper på godt varmt vær i tiden frem til sesongåpning slik at det får tørket godt opp.

Dugnad
Dugnad
Aldersgruppe: Alle
Ingen beskrivelse tilgjengelig
Kommende arrangementer
Ingen kommende arrangementer funnet.

Kanskje liker du også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Share via
Copy link
Powered by Social Snap