Det er deilig!

Det er selvfølgelig ikke for alle og enhver. Men så fort noen prøver dette en gang, kommer de aller fleste tilbake igjen.
Hvorfor?
Fordi det er deilig. Du vil allerede sannsynligvis kjenne personer som har feriert på naturiststrender, som bader uten en tråd i svømmebassenget sitt eller som går rundt i huset uten en tråd.

Det er sunt!

Bortsett fra å øke ditt eget selvbilde, tar solen bort stress og gir deg masse Vitamin D.
Du blir brun over det hele og det hjelper deg å bli kvitt kviser.
Naturister soler seg aldri for mye i sola, de solbader forsiktig.

Det føles godt!

Du vet hvor ubehagelig jeans og bh-stroppene føles på en varm stekende dag?
Eller hvordan en våt svømmedrakt føles når du kommer opp av vannet!
Aldri mere!
Bytt det ut med følelsen av vind på bakenden din og sola på hele kroppen din!
Kjempegodt!

Selvrespekt!

Du føler deg godt med deg selv!
Nakenhet hjelper deg med å bli mere åpen og du aksepterer lettere din egen kropp. Du måler deg selv ikke lenger mot supermodellene du ser i reklamen.
Velkommen til et sted hvor man aldri måler menneskene etter kroppsstørrelse! Dette gjør at du blir en sterkere og mere tillitsfull person.

Vær deg selv!

Du kan uttrykke deg individuellt!
Alle aksepterer deg akkurat slik du er, enten du har et handikap, er overvektig, har farget håret ditt eller har en tatovering som dine venner ikke liker. Alle er forskjellige og det blir respektert!

Så mye å gjøre!

Volleyball, svømming, basketball, solbading, golf, tennis og mange andre typer aktiviteter. Dette er det du kan gjøre på en campingplass eller badestrand.
Pluss enda mere.

Du har full kontroll!

Du bestemmer selv når du vil komme og gå.
Du bestemmer selv hva du vil gjøre mens du er der!
Hvis dette er ditt første besøk, bestemmer du selv om og når du eventuelt vil kle av deg!
Det er helt naturlig å føle seg engstelig på det første besøket, men siden du selv bestemmer, har du ikke noe å tape på å sjekke det ut!

Du kan være deg selv!

Det er så behagelig å være på en plass hvor nakenhet overhodet ikke har noe med sex å gjøre. Du trenger ikke å se ut som en skuespiller fra Baywatch! Ingen kikker på deg for å se om du har en bra kropp eller om du er overvektig eller for tynn! Ingen sjekker deg i det hele tatt! Det spiller ingen rolle hvordan magen din går innover eller utover! Det er rett og slett OK!

Ingen sex!

Alle som besøker en naturiststrand deltar i en sex-orgie?
Nei, aldri!
Dette er myte nr 1! (Personer som tenker at nakenhet er sex vil finne det mere passe å gå på strippe-barer. Uansett, personer med slik adferd vil bli bortvist umiddelbart.)
Uanstendig oppførsel er IKKE tillatt.
Aldri!

Sikkerhet!

Mennesker behandler deg akkurat slik du ønsker å bli behandlet. Problemer vil bli tatt hånd om umiddelbart, spesielt overfor damer, så de ikke skal føle seg sårbare. Du vil aldri komme opp i problemer som du gjør på en vanlig badestrand hvor andre stirrer på badedrakta/bikinien eller badebukse di og lar fantasien styre.

Popularitet og ting av konfidesiell art!

Du er en del av en gruppe! Det er allerede flere tusen naturister. Men naturisme er totalt konfidensiellt, så ingen andre behøver å få vite det. Naturistområdene ligger som oftest tilbaketrukket fra veier.
Besøkende aksepterer nykommernes anonymitet. Alle naturister respekter konfidensialitet.
De eneste menneskene som behøver å kjenne til din naturisme er de du selv forteller det til. Dersom du treffer noen du allerede kjenner, behøver du ikke å være redd. De er der av samme grunn som deg selv, for å ha det fint.

Nakenbading!

Du har antageligvis allerede hørt alt om de fantastiske toppløs- og naturistbadestrendene overalt i verden, Europa, Karibien, Florida. Men USA’s nest største naturiststrand er Vancouver’s Wreck Beach. På en varm sommerdag vil du finne over 12.000 nakne mennesker der!
Det er mange mye mindre naturiststrender over hele verden.

Det koster ikke en formue!

Du trenger ikke å bruke en formue for å anskaffe badetøy.

Det er Naturlig!

Hvis det er ment at mennesker skulle gå nakne, ville de vært skapt slik! :o)

Ingen solstriper!

Ingen solstriper på kroppen etter badetøyet ditt.
BONUS!

nb_NONorwegian
Kontakt oss