Log in with Vipps!

Vår historie

Vestviken Naturistforening ble etablert 27.03.1976 av fri- og likesinnede naturister. Foreningen har siden 2001 hatt drifts- og tilsynsansvaret for Roppestad friområde på vegne av Larvik kommune, og har skapt vårt naturistparadis på Roppestad fristrand. Foreningen har siden oppstarten hatt sitt tyngdepunkt på vestsiden av Oslofjorden, med medlemmer fra Buskerud, Vestfold og Telemark.

Vestvikens naturistforening har sitt vesentlige medlemsområde i Vestfold, Telemark og Buskerud, men vi har også medlemmer fra andre deler av landet. Vi er tilknyttet Norges naturistforbund (NNF) og dermed også tilknyttet den internasjonale naturistføderasjonen (INF(link is external)).

Så fort sola titter fram så kommer behovet for en plass der du kan kaste klærne uten å bli sett rart på. Det kan du gjøre mange steder i Norge, men vi har funnet vårt paradis her på Roppestad. heart De besøkende på Roppestad spenner fra barn til godt voksne pensjonister.

I vinterhalvåret er det mange som benytter seg av tilbudet om innebading, det vil si nakenbading i svømmebaseng. Noen kombinerer det også med en frisk dukkert på Roppestad først, deretter innebading. Herlig!

Opp gjennom tidene har foreningens medlemmer om sommeren, med en topp rundt 1993, disponert følgende områder og strender sammen med andre brukere; Skåtangen ved Verdens Ende på Tjøme, Yxnøy på Østerøya ved Sandefjord, Nordstranda ved Stavern, Roppestad ved Farrisvannet (også camping) og Sildevika Søndre ca. 15 km fra Porsgrunn.

BESØK EN NATURISSTRAND NÆR DEG!

Roppestad fristrand IconRoppestad fristrand

Farrisveien 863

4,4 63 reviews

 • Avatar Lin Bele Jacobsen ★★★★★ for 8 måneder siden
  Vakker liten plass med vakkert område til telt. Plass til bobiler og camper vans også ett lite klikk lenger unna sjøen. Flott sted å bade og SUPe. Stor spennende innsjø så flott også med kano/kayakk. God vannkvalitet året om. Det er helt … More ok rene vannklosett og kaldt vann og håndsåpe. Det er gratis å campe her og man er fri til å finne en plass selv.
  Stedet har en nudist del (Nordre) og en tekstildel (Søndre). Se skilt og kart på stedet så havner du rett.
  Veien hit er tidvis veldig smal og svingete, så har du stor bil må du ta det rolig.
 • Avatar Nina Seeberg ★★★★★ for ett år siden
  Fantastisk at et så stort sted som dette er gratis. Det er mange som har fått det med seg antagelig,for her er det fullt opp med bobiler ,telt, campingvogn og combicamper.... hengekøyer også. Fint å bade ... ihvertfall hvis man klarer seg … More selv.
  Det er også toaletter og søppelkasser. Ligger i flere plan fra veien og ned mot vannet. Tommel opp 👍
 • Avatar Teresa Godding ★★★★★ for 9 måneder siden
  Altså for en plass ! Det er så fint her oppe! Dårlig dekning på telefonen men det gjør ingenting. Gode muligheter nede ved vannet for freecamp som er det vi liker å gjøre. Vann muligehter oppe ved toalettene Som også er veldig fine! Litt … More høylytt festing på kvelden oppe på selve campingen men ellers veldig bra plassering ved Farris 🙂 Gode muligheter for padle i Farris vannet. Ikke mye å gjøre for barna annet en det du tar med eller gjør det til.
 • Avatar roy cato nilsen ★★★★★ for 2 år siden
  Fin plass for telting og bobil fine og rene toaletter. tømming og vannfylling
  gratis og stå
 • Avatar Ragnar Tollefsen ★★★★★ for 4 år siden
  Idyllisk plass langs Farris. Fantastisk utsikt,
 • Avatar Veronica Valkyrie (VK) ★★★★ 3 years ago
  Veldig vakkert, litt trangt med parkering. Har ikke sjekket ut toalett o.l enda. Blir ved en lengre tur, stakk bare raskt innom på vei videre.
 • Avatar Steinar Gulli ★★★★★ 3 years ago
  Helt toppers
 • Avatar Ammar Appod ★★★★★ 4 years ago
  Hei, Roppestad er et fint sted å ha telt på eller camping da er et fint stort open sted over farris vannet med god utsikt med solnedgang, fugl sted, smal vei og masse små Stein på den siste 7-8 km da føreren må kjøre sakte og kose seg med … More mange fine gode utsikter, et fin sted om du tenker på fiske tur eller svømme tur. Passer godt om du tenker på padletur.
 • Avatar Camilla Lia Hansen ★★★★ 4 years ago
  Landlig og fin plass nært vannet. Vann, søppelkontainer og rene toaletter tilgjengelig. En del livlige aktiviteter på kvlelds/nattestid, men vi sov godt uansett. 😊 Plass til mange!
 • Avatar Fred Hansen ★★★★★ 4 years ago
  Det er en fin fricamping plass, for campingvogner bobiler og telt
 • Avatar Oddvar S. Næss ★★★★★ 4 years ago
  Flott sted og mange plasser. Anbefales.
 • Avatar Roar Hermansen ★★★★★ 4 years ago
  Veldig fint sted for fricamping

Leave Your Review on Google

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Share via
Copy link
Powered by Social Snap