I Norges naturistforbund og de tilsluttede foreningene foregår det en diskusjon om framtida til Naturistnytt. Vi ser at stadig flere organisasjoner går bort fra trykte medlemsblad, blant annet på grunn av økonomien. I dag bruker vi en svært høy andel av NNFs budsjett på Naturistnytt. Dette gir oss lite muligheter til å arrangere aktiviteter, støtte opp om UNG NNF, delta på internasjonale arrangementer eller etablere nye nettsider. Det siste har blitt en utfordring ettersom vi av sikkerhetsgrunner må etablere nye nettsider i løpet av 2024. Nye nettsider kan dekke andre funksjoner enn dagens sider, og ha mer preg av nettavis. I den anledning vil vi gjerne få noen innspill fra medlemmene. 

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Del via
Copy link
Powered by Social Snap