Den internasjonale sammenslutningen av nasjonale naturistforbund har nå på starten av året fått nye nettsider, som gir et betydelig bedre tilbud til oss som naturister. Som tidligere har nettsidene informasjon om de enkelte nasjonale forbundene og kontaktinformasjon. De nye nettsidene har i tillegg fått en fin oversikt over naturiststrender, campingplasser og naturistplasser over hele verden, i tillegg til en oversiktlig arrangementskalender og nettbutikk med ulike kjekke profilartikler.

De nye nettsidene til den internasjonale sammenslutning av naturistforbund, INF-FNI

[beautiful_link_preview layout=”full” url=”https://events.inf-fni.org/”]

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Del via
Copy link
Powered by Social Snap