INF-FNI har fått nye nettsider

Den internasjonale sammenslutningen av nasjonale naturistforbund har nå på starten av året fått nye nettsider, som gir et betydelig bedre tilbud til oss som naturister. Som tidligere har nettsidene informasjon om de enkelte nasjonale forbundene og kontaktinformasjon. De nye nettsidene har i tillegg fått en fin oversikt over naturiststrender, campingplasser og naturistplasser over hele verden, i tillegg til en oversiktlig arrangementskalender og nettbutikk med ulike kjekke profilartikler.

De nye nettsidene til den internasjonale sammenslutning av naturistforbund, INF-FNI

[beautiful_link_preview layout=”full” url=”https://events.inf-fni.org/”]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Please reload

Vennligst vent ...
Copy link
Powered by Social Snap