Om du fortsatt ikke har planlagt ferieinnspurten, så kan du kanskje ha lyst til å være tilsynsvakt på Roppestad friområde en ukes tid?

Du har fortsatt mulighet til å melde deg på vaktuke for ukene 19-20, 23-24, 26, 28 og 32 til 37. Roppestad fristrand er et nydelig paradis, med ro, solvarme og late dager. Meld deg på en vaktuke nå!

Tilsynsvakt
Tilsynsvakt
Aldersgruppe: Alle

Vestviken Naturistforening, VVNF, har ansvaret for tilsynet på Roppestad på vegne av Larvik kommune i perioden 1. mai til 15. september. Er du medlem av VVNF kan du melde deg nå til å ta ansvaret for en eller flere uker. Det er også mulig å dele opp og ta ansvaret for en helg eller enkeltdager (mandag - torsdag / fredag - søndag). Vær snill og si fra når du melder deg, om du ønsker å benytte sovebrisken i bua eller om du vil bruke egen bobil, vogn eller telt. Hvis vakta ikke har behov for å bruke sovebrisken, vil denne kunne leies ut til andre gjester for inntil 2 døgn ad gangen.Send e-post til roppestad@vestviken-naturistforening.net(link sends e-mail) eller ring/send sms til Vakttelefon: 412 18 501Husk at ei tilsynsuke regnes som dugnadsarbeid, men den belønnes med gratis opphold på en av Norges fineste naturiststrender!  Tilsynsoppgavene består av følgende:Plenklipp på fristranden og ved hovedbygningen/foran toalettene.Vaske toaletter ved behov i sesongen, minimum 2 dager i uken. Tømme søppelbøtter på toalettene ved behov og etterfylle med dopapir. Gi beskjed til styret om rengjøringsartikler må kjøpes inn.Det er ingen søppelbøtter på friområdet. Besøkende skal selv rydde etter seg og kaste avfall I container.Kontrollere septiktank og bestille pumpebil når tanken til toalettene er 3/4 full.Tilsynet kan informere og veilede ved behov og hjelpe til med å holde orden på området, men vi skal ikke opptre som “politi”. Tilsynet anviser plassering av bobiler/campingvogner på Roppestad fristrand (Store biler/vogner plasseres på øvre rekke.) Les mer om Veileder til Tilsynsvaktas oppgaver her (under oppdatering).  

Kommende arrangementer
Ingen kommende arrangementer funnet.

Kanskje liker du også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Share via
Copy link
Powered by Social Snap