Lørdag 13 august fylles Kvelde opp av fartsglade utøvere med spreke biler. Det er nemlig tid for Rally Larvik igjen og det gledes både utøvere og publikum.

Dette fører til at Farrisveien gjennom Farrisbygda, er stengt fra Gjonekrysset til Svartangveien, fra kl. 10.00 til kl. 17.00 lørdag 13. august. Vi anbefaler besøkende til Laksefesten å komme opp til Roppestad fristrand før kl. 10.00 denne dagen!

Som de siste arrangementer, vil løpet bestå av 3 etapper som kjøres 2 ganger. Totalt skal det kjøres ca 113 km hvorav 42 av disse er med full fart. For året er det også lagt inn en ny trasse, noe som alltid er spennende for utøverne.

Løpet vil foregå i skogene ved Hvarnes og Farrisbygda. Basen kommer til å være på Kveldehallen, hvor det vil være åpen kiosk og ellers alt av informasjon man måtte trenge. Løpet er laget kompakt, så alt vil skje på samme dag med første bil til start kl 12 og i mål kl 16.15. En liten pause er lagt inn i Kvelde ca kl 13.45, hvor man har muligheten til å se bilene på kloss hold.

Kilde: Rally Larvik 13. august – LMK Larvik

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Share via
Copy link
Powered by Social Snap