Nå som tiden har kommet for sesongåpning, håper vi at mange av våre medlemmer kan tenke seg å ta på seg en vaktuke i løpet av sommeren.

Vestviken Naturistforening har avtale om å disponere den nordre delen av Roppestad friområde som fristrand, forutsatt at foreningen stiller med tilsynsvakt i sesongen 1. mai til 15. september hvert år. Vi håper at våre medlemmer også i år stiller opp og bidrar til at vi fortsatt kan beholde vårt naturistparadis på Roppestad, ved å stille opp som tilsynsvakt.


Kanskje kan det friste med en ukes opphold som tilsynsvakt på vårt naturistparadis, Roppestad fristrand? Gå inn på lenken for booking av vaktuke og reserver deg en vaktuke, eller send en epost til roppestad@vestviken-naturistforening.net om du kun har mulighet til å ta vakt mandag-torsdag eller fredag-søndag en uke. Nå er vår nye vaktliste med onlineregistrering på plass. Man må være innlogget som medlem for å kunne reservere vaktuke.

Kort informasjon om tilsynsvaktas oppgaver

Tilsynsvakt
Tilsynsvakt
Aldersgruppe: Alle

Vestviken Naturistforening, VVNF, har ansvaret for tilsynet på Roppestad på vegne av Larvik kommune i perioden 1. mai til 15. september. Er du medlem av VVNF kan du melde deg nå til å ta ansvaret for en eller flere uker. Det er også mulig å dele opp og ta ansvaret for en helg eller enkeltdager (mandag - torsdag / fredag - søndag). Vær snill og si fra når du melder deg, om du ønsker å benytte sovebrisken i bua eller om du vil bruke egen bobil, vogn eller telt. Hvis vakta ikke har behov for å bruke sovebrisken, vil denne kunne leies ut til andre gjester for inntil 2 døgn ad gangen.Send e-post til roppestad@vestviken-naturistforening.net(link sends e-mail) eller ring/send sms til Vakttelefon: 412 18 501Husk at ei tilsynsuke regnes som dugnadsarbeid, men den belønnes med gratis opphold på en av Norges fineste naturiststrender!  Tilsynsoppgavene består av følgende:Plenklipp på fristranden og ved hovedbygningen/foran toalettene.Vaske toaletter ved behov i sesongen, minimum 2 dager i uken. Tømme søppelbøtter på toalettene ved behov og etterfylle med dopapir. Gi beskjed til styret om rengjøringsartikler må kjøpes inn.Det er ingen søppelbøtter på friområdet. Besøkende skal selv rydde etter seg og kaste avfall I container.Kontrollere septiktank og bestille pumpebil når tanken til toalettene er 3/4 full.Tilsynet kan informere og veilede ved behov og hjelpe til med å holde orden på området, men vi skal ikke opptre som “politi”. Tilsynet anviser plassering av bobiler/campingvogner på Roppestad fristrand (Store biler/vogner plasseres på øvre rekke.) Les mer om Veileder til Tilsynsvaktas oppgaver her (under oppdatering).  

Kommende arrangementer
Ingen kommende arrangementer funnet.

Kanskje liker du også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Share via
Copy link
Powered by Social Snap