VVNF har før denne sesongen byttet ut påloggingsløsningen til våre nettsider, slik at det blir lettere for våre medlemmer å komme inn på våre lukkede medlemssider. Nytt av året er at vi tilbyr en forenklet påloggingsløsning “Logg inn med Vipps”, i tillegg til ordinær pålogging med brukernavn og passord. For å logge inn, så klikker man på “Min konto – Logg inn” på forsiden. Man ledes da til innloggingssiden, der man kan velge mellom de to innloggingsløsningene. I det følgende vil vi beskrive pålogging med Vipps nærmere.

Når man klikker på det oransje banneret med knappeteksten “Logg inn med Vipps”, så får man opp et vindu der man skriver inn sitt telefonnummer.

Etter å ha skrevet inn sitt mobilnummer og klikket på “Fortsett”, får man opp en tallkode som skal bekreftes i Vipps-appen på din mobil. Du får et varsel på din mobil med spørsmål om du vil bekrefte innlogging på våre nettsider. Etter å ha tastet inn din pinkode til Vipps-appen kommer det opp et vindu der du skriver inn tallkoden, for å bekrefte påloggingen. Dette må man kun gjøre første gangen man benytter seg av Vipps for å logge på våre nettsider.

Hvis man ikke ønsker å benytte Vipps-pålogging, så kan man benytte brukernavn og passord. Brukernavn er den epostadressen man mottar nyhetsbrev fra Vestviken Naturistforening på. Man kan tilbakestille passordet til brukerkontoen ved å klikke på “Glemt passord”, skrive inn epostadressen og få tilsendt en epost med lenke til siden der man kan lage nytt passord.

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Del via
Copy link
Powered by Social Snap