Styret vil med dette sende påminnelse om betalingsfrist for medlemskontingent 2023. Medlemskontingent må være registrert innbetalt i forkant av årsmøtet den 25.03.2023 for at man skal ha stemmerett.

Også i år tilbyr Vestviken Naturistforening nettbaserte innmeldingsskjemaer og en nettbutikk hvor man kan fornye sitt medlemsskap ved å betale ved hjelp av Vipps-betaling på nett. Selvfølgelig vil man fortsatt ha mulighet til å innbetale medlemskontingent via nettbank og giro, men nå gir vi våre medlemmer mulighet til å fornye medlemskap via Vipps Hurtigkasse/Betaling på nett.

NB! Hvis man ønsker å gjøre til innbetaling til Vipps-nummer #102759, så er det svært viktig at man skriver Navn, Adresse og epostadresse i meldingsfelt. Dette gjelder også nye medlemmer som betalte medlemskontingent til VIPPS-nummer #102759 i fjor. Man kan også sende en epost til kasserer@vvnf.org med adresse og epostadresse om man ikke har fått medlemsblad/velkomstbrev.

Det vil bli delt ut INF-merker og medlemsbevis på årsmøtet, samt vi vil starte utsending til medlemmer i de kommende ukene frem til sesongstart.

Innbetaling av kontingent kan også gjøres til vår konto i Larvikbanken: Kto nr: 2510.07.09662

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Share via
Copy link
Powered by Social Snap