Styret vil med dette sende pÄminnelse om betalingsfrist for medlemskontingent 2023. Medlemskontingent mÄ vÊre registrert innbetalt i forkant av ÄrsmÞtet den 25.03.2023 for at man skal ha stemmerett.

OgsÄ i Är tilbyr Vestviken Naturistforening nettbaserte innmeldingsskjemaer og en nettbutikk hvor man kan fornye sitt medlemsskap ved Ä betale ved hjelp av Vipps-betaling pÄ nett. SelvfÞlgelig vil man fortsatt ha mulighet til Ä innbetale medlemskontingent via nettbank og giro, men nÄ gir vi vÄre medlemmer mulighet til Ä fornye medlemskap via Vipps Hurtigkasse/Betaling pÄ nett.

NB! Hvis man Ăžnsker Ă„ gjĂžre til innbetaling til Vipps-nummer #102759, sĂ„ er det svĂŠrt viktig at man skriver Navn, Adresse og epostadresse i meldingsfelt. Dette gjelder ogsĂ„ nye medlemmer som betalte medlemskontingent til VIPPS-nummer #102759 i fjor. Man kan ogsĂ„ sende en epost til kasserer@vvnf.org med adresse og epostadresse om man ikke har fĂ„tt medlemsblad/velkomstbrev.

Det vil bli delt ut INF-merker og medlemsbevis pÄ ÄrsmÞtet, samt vi vil starte utsending til medlemmer i de kommende ukene frem til sesongstart.

Innbetaling av kontingent kan ogsÄ gjÞres til vÄr konto i Larvikbanken: Kto nr: 2510.07.09662

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
Share via
Copy link
Powered by Social Snap