26 Jun 12:00
Inntil 30 Jun, 16:00 4d 4h

Naturist Games without Borders på Ada Bojano - 26. til 30. juni 2024

place Ada Bojano Resort, Montenegro Nudist Settlement Ada Bojana, Montenegro expand_more

La oss leke, selvfølgelig nakne! Med sol, sand og hav, en nesten perfekt kombinasjon, tar vi deg gjennom en rekke morsomme spill som vil sette et smil på lur, oppmuntre konkurranseånden din og fremfor alt underholde deg. Gi deg selv en utvidet helg med (aktiv) ferie samt en mulighet til å møte, sosialisere og konkurrere med naturister fra hele Europa.

Hvis du noen gang har lurt på hvordan det er å drive med sport og leke med absolutt ingen klær på, er dette en flott mulighet til å finne ut av det selv, og vi tror at det vennlige miljøet i Ada Bojana, en velkjent og favoritt sommerdestinasjon i Montenegro, er akkurat stedet for det. Vi åpner sommersesongen 2024 den siste helgen i juni i inneværende år med de vanlige naturistlekene uten grenser. Fjorårets spill på Ada Bojanas 50-årsjubileum var en introduksjon til et nytt konsept, og årets spill viser at de var en suksess.

Naturistorganisasjonen i Serbia, med støtte fra Den internasjonale naturistorganisasjonen (INF-FNI), som den er et fullverdig medlem av, med sikte på å fremme naturisme, den internasjonale føderasjonen og Ada Bojana som reisemål, arrangerer de andre naturistlekene Uten grenser i den mest kjente naturistbosetningen i Europa, Ada Bojana, Montenegro, fra 27. til 30. juni 2024.

Nudistsenteret Ada Bojana ligger på en "paradisøy" omgitt av uberørt natur, 15 km fra Ulcinj, 35 km fra Bar jernbanestasjon og 75 km fra Podgorica flyplass. Øya som nudistsenteret ligger på er i form av en trekant – på to sider sprutes den på av vannet i elven Bojana, og på den ene siden av Adriaterhavet, som skaper en 3 km lang sandstrand. Langt fra gatestøy og bymas, omgitt av naturens rene skjønnhet, utsmykket med middelhavsvegetasjon, er Ada Bojana et sted som besøkende vanligvis blir forelsket i ved sitt første besøk.

Montenegro ligger i den sentraleuropeiske tidssonen (GMT+1). Den offisielle valutaen er euro.

For å finne ut mer og reservere plass klikk her!

Ada Bojano - 2nd Naturist Games without borders

Meld deg på | Skaff billetter
Scan QR Code
Aldersgruppe
Alle

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Del via
Copy link
Powered by Social Snap