52nd Alpe-Adria-naturisttreff på Camping Solaris 13-16 juni 2024
13 Jun 12:00
Inntil 16 Jun, 16:00 3d 4h

52nd Alpe-Adria-naturisttreff på Camping Solaris 13-16 juni 2024

place SOLARIS CAMPING RESORT - NATURIST, Solaris Camping Resort - Naturist, Tar (Porec), Croatia (Local Name: Hrvatska) Neimenovana cesta, 52465, Vabriga, Kroatia expand_more

Solaris Camping Resort er et feriested for naturister og naturelskere. Stedet ligger på Adriaterhavskysten av den vakre halvøya Istria, og tilbyr enkel tilgang til førsteklasses kystlinje, et ferskvannsbasseng, et spekter av utendørs sport og aktiviteter, og et utvalg av overnattingssteder.

Støttet av det internasjonale naturistforbundet, lover dette mangeårige årlige arrangementet en helg med sportslige og sosiale aktiviteter i selskap med naturister fra hele verden, under den kroatiske solen – naken som naturen hadde til hensikt.

Arrangementet har et fullt program med spill og (mer eller mindre energiske) sportsbegivenheter som du kan delta på hvis du vil. Eller du kan bare nyte bassenget eller stranden.

For å bestille må du gjøre to ting:

Registrer deg ved å bruke dette skjemaet
Reserver overnatting direkte hos Solaris – klikk her for å gå til deres nettside. Legg inn rabattkode 411 for å få rabatt!

Meld deg på | Skaff billetter
Scan QR Code
Aldersgruppe
Alle

nb_NONorwegian
Kontakt oss
Del via
Copy link
Powered by Social Snap