Lørdag 2 september fylles Larvik og Kvelde opp av fartsglade utøvere med spreke biler. Det er nemlig tid for Rally Larvik igjen og det gledes både utøvere og publikum.

Dette fører til at Farrisveien gjennom Farrisbygda, er stengt fra Gjonekrysset til Svartangveien, fra kl. 10.00 til kl. 17.00 lørdag 2. september 2023. Vi anbefaler besøkende å komme opp til Roppestad fristrand før kl. 10.00 denne lørdagen!

Som de siste arrangementer, vil løpet bestå av 3 etapper som kjøres 2 ganger. Totalt skal det kjøres ca 113 km hvorav 42 av disse er med full fart. For året er det også lagt inn en ny trasse, noe som alltid er spennende for utøverne.

Løpet vil foregå i skogene ved Hvarnes og Farrisbygda. Basen kommer til å være på Kveldehallen, hvor det vil være åpen kiosk og ellers alt av informasjon man måtte trenge. Løpet er laget kompakt, så alt vil skje på samme dag med første bil til start kl 12 og i mål kl 16.15. En liten pause er lagt inn i Kvelde ca kl 13.45, hvor man har muligheten til å se bilene på kloss hold.

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
Contact us
Share via
Copy link
Powered by Social Snap