Vestviken Naturistforening ønsker å anskaffe en portabel hjertestarter til Roppestad friområde. Vi er veldig mange som benytter dette fine friområdet vår, sommer, høst og vinter og det er langt å kjøre for nødetatene og langt til nærmeste legevakt/sykehus.

Hvis noen av våre besøkende på Roppestad friområde skulle få hjerteinfarkt, så ønsker vi at folk skal ha tilgang på førstehjelpsutstyr og hjertestarter på plassen. Vi i Vestviken Naturistforening har søkt om gavetildeling fra flere stiftelser til anskaffelse av hjertestarter, men ikke kommet i betraktning i søknadsrundene. Av den grunn ønsker vi å sette opp en Vipps-innsamling til anskaffelse av hjertestarter, da foreningen ikke har mulighet til å anskaffe dette på egen hånd.

Vi anslår at det er behov for omlag kr. 25000 for å anskaffe en god hjertestarter med oppbevaringsskap. Vi håper riktig mange av dere kan tenke dere å gi et lite bidrag.

Du vil kanskje også være interesert i dette:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish
Contact us
Share via
Copy link
Powered by Social Snap