Innebading i Kveldehallen

2 timer/hver fredag
Praktisk info:

VVNF har nakenbading innendørs hele vinterhalvåret.

Vi sees i Kveldehallen(link is external) hver fredag fra og med 16. oktober 2020 til og med 06. mars 2021. Stengt mellom jul og nyttår.

NB! Viktig informasjon til dere som benytter svømmehallen i Kvelde fredager 19- 21. Dører låses opp, men vil gå automatisk i lås når dør lukkes. Ansvarlig med nøkkel vil derfor ha med vår vakt-telefon som kan ringes hvis man kommer til stengt dør etter kl 19. Tlf: 412 18 501.

Garderobe og svømmehall tilgjengelig
kl 18.45 – 21.15

NB! Vi benytter kun herregarderoben! Se skilting.

I Kveldehallen rigges det til med sittegrupper til de besøkende. Det er ikke tillatt med servering i hallen, men vi kan nyte en kaffekopp i sosialt fellesskap, fortrinnsvis i uknuselig kopp. :o)

Det er tilgang til badstue.

Inngangspenger i Kveldehallen (betales kontant inne i hallen, eller du kan betale med Vipps):
Medlem: 40,- kr pr gang, evt. 300,- kr for alle badingene høsten og det samme for våren.
(barn/ungdom opp til fylte 18 år: gratis). Ikke-medlemmer betaler kr. 80 pr gang.

Dette skal dekke foreningens utgifter i forbindelse med leie av Kveldehallen.

Kveldehallen ligger i Kvelde sentrum, ca 20 km fra Larvik, ca 70 km fra Kongsberg og ca 40 km fra Skien (over rv. 32 – Siljan).

GPS-koordinater: N 59° 11.490′ E 9° 58.125′

Innebadingene er i utgangspunktet KUN åpen for medlemmer av foreninger tilsluttet International Naturist Federation (INF).

Ikke-medlemmer kan imidlertid komme som prøvemedlemmer til innebadingen 2 ganger, men da til dobbel pris (80,- kr).

Koronarestriksjoner høsten/vinteren 2020:

– Sprit hender før du tar i dørhåndtak inn til garderoben.

– Hold en meters avstand.

– Bruk annenhver dusj.

– Max 4 stk i badstua. Såpevask før og etter. Eventuelt følg oppmerkede plasser.

– Navn føres opp i betalingsskjema, også pga smittesporing.

Det kan være max 20 stk i svømmehallen.

Det har vært skoleklasse før oss kl 16. Ingen etter før lørdag morgen. Da blir det rengjort av kommunen.

Påmelding til innebading sendes til kasserer@vvnf.org(link sends e-mail), inneholdende navn, kommune og telefonnummer og epost.

assignment_turned_in Påmeldinger
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!