Arrangementer

aug
6
Roppestad fristrand - Vaktbod til leie
Date and Time
6. august 2021 - ALL DAY

Add To Calendar

Event Added
+ iCal Export
Organizer Details
Vestviken Naturistforening
Phone
41218501
Location
Roppestad fristrand - Vaktbod
Roppestad fristrand, Farrisveien, Kvelde, Norge
More Information
Note
Vaktboden er satt opp med 2 feltsenger, liten kokeplate og sittegruppe utendørs. Vaktboden kan leies når tilsynsvakt selv ikke trenger den for overnatting. Vaktboden kan leies av inntil 2 personer for inntil 2 døgn. Leietaker må selv medbringe sengetøy, lakenpose/sovepose. Leietaker vasker av gulv og overflate før utsjekk kl. 14.00.nnLeietaker kan installere seg I vaktbod fra kl. 15.00 ankomstdagen. Bil må parkeres på anvist parkeringsområde.
Facebook Page
Event Details

Roppestad fristrand - Høsten i anmarsj-rev
Roppestad fristrand - Høsten i anmarsj

Vestviken Naturistforening, VVNF, har ansvaret for tilsynet på Roppestad på vegne av Larvik kommune i perioden 1. mai til 15. september. Er du medlem av VVNF kan du melde deg nå til å ta ansvaret for en eller flere uker. Det er også mulig å dele opp og ta ansvaret for en helg eller enkeltdager (mandag - torsdag / fredag - søndag).

Vestviken Naturistforening har egen Vaktbod som kan leies ut for inntil 2 personer I inntil 2 døgn I sommer, når tilsynsvakt ikke trenger den for egen overnatting. Dette er en midlertidig ordning inntil vi kan benytte den som ordinær badstue når smitteverntiltakene lempes.

Vipps-betaling - Leie av vaktvogn

Event Photos
FEATURING
Dummy Image
Presenter
Performer details are not available
Location
Roppestad fristrand - Høsten i anmarsj-rev
Roppestad fristrand - Vaktbod
Roppestad fristrand, Farrisveien, Kvelde, Norge
Can hold 2 People
Roppestad fristrand - Høsten i anmarsj Vestviken Naturistforening, VVNF, har ansvaret for tilsynet på Roppestad på vegne av Larvik kommune i perioden 1. mai til 15. september. Er du medlem av VVNF kan du melde deg nå til å ta ansvaret for en eller flere uker....

Copy link
Powered by Social Snap