aug

More Information
Facebook Page
Event Details

Som i fjor blir Laksefesten og årsmøtet i Vestviken Naturistforening avholdt samtidig lørdag 14.08.2021

Programmet blir det samme som tidligere år med en liten vri, med en liten årsmøte-sesjon kl. 12.30 og tradisjonell laksefest fra kl. 15.00 med allsang og utlodning med fine gevinster og, ikke minst, gjensyn og sosialt samvær med mange av våre medlemmer. Ta gjerne med en gave til utlodninga, dersom du har anledning. Og det serveres selvsagt fersk laks fra Lågen, tilberedt etter god, gammel oppskrift av vår utmerkede kokk. Han kommer også med pepperrotsaus og agurksalat. Poteter og eventuelt annet tilbehør sørger hver enkelt for selv. Alle venner av Vestviken naturistforening er velkomne, både medlemmer og andre. Det vil bli en egenandel på 50 kr, som betales på stedet, for ikke-medlemmer.

På grunn av korona-situasjonen vil vi ikke bruke party-teltet i år, men hvis det blir dårlig vær så bruker vi markisene på bilene. Folk må følge smitteverntiltak og ta ansvar for å ha med antibac mm selv.

Velkommen til laksefest!

FEATURING
Dummy Image
Presenter