Roppestad UNG NNF – Besøk på Auen Urtegård – Lørdag 25. juni

Vestviken Naturistforening ønsker å invitere til omvisning på Auen Urtegård, en spennende oase for matinteresserte og naturinteresserte i nordenden av Farrisvannet, som endel av opplegget på Roppestad Ung NNF. Vi er i den forbindelse avhengig av påmelding for å se interessen. Hvis mange nok interesserte legger vi opp til samkjøring denne lørdags formiddagen. Om noen ønsker vil vi kunne leie kanoer for reise tilbake til Roppestad.

jun
25
Roppestad UNG NNF - Besøk på Auen Urtegård
View included product
Starter
25. juni 2022 11:00
Slutter
25. juni 2022 13:00

Legg inn i kalender

Arrangement lagt til
+ iCal-eksport
Påmelding starter
15. juni 2022 07:06
Påmelding slutter
25. juni 2022 11:00
Sted
Auen Urtegård
Svartangveien 211, 3748 Siljan, Norge
QR-kode
Arrangementsdetaljer

Vestviken Naturistforening ønsker å invitere til omvisning på Auen Urtegård, en spennende oase for matinteresserte og naturinteresserte i nordenden av Farrisvannet, som endel av opplegget på Roppestad Ung NNF. Vi er i den forbindelse avhengig av påmelding for å se interessen. Hvis mange nok interesserte legger vi opp til samkjøring denne lørdags formiddagen. Om noen ønsker vil vi kunne leie kanoer for reise tilbake til Roppestad.

Arrangementsbilder
Sted
Auen Urtegård
Svartangveien 211, 3748 Siljan, Norge
Om Auen Urtegård har siden 1990 blitt drevet som en besøksgård med produksjon og foredling av urteprodukter. Auen gård ble antakelig ryddet i middelalderen. Gamlestua på gården er fra 1750, og blir i dag brukt som et privat museum og et særpreget overnattingssted. OvernattingHer lever du et enkelt hytteliv som...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Please reload

Vennligst vent ...
Copy link
Powered by Social Snap